Over Periview

Sinds 2008 houdt Periview zich bezig met het ontwikkelen van virtuele rondleidingen voor onder andere hotels, scholen, bedrijfspanden, onroerend goed en showrooms. Bij het ontwikkelen van rondleidingen voor haar klanten, staan professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid bovenaan. Ons doel is om de rondleiding van uw organisatie zo realistisch en sfeervol mogelijk vast te leggen. Op die manier zorgen wij samen met u voor een unieke beleving van uw locatie. Het geeft uw bezoeker een goed gevoel en maakt de drempel om bij u te reserveren, langs te komen of gewoonweg contact op te nemen, een stuk lager. Bezoekers ervaren een virtuele rondleiding als een zeer welkome, waardevolle aanvulling op uw website. Het vertelt vele malen meer dan op zichzelf staande foto’s.


Periview zegt meer dan 1000 foto's!!! 
Henk-Jan Pool, Periview

Voordelen van een virtuele rondleiding

Jarenlange ervaring in de branche laat zien dat  virtuele rondleidingen positieve effecten hebben op uw business.

Onderscheidend

Met een 360° virtuele rondleiding zorgt u ervoor dat u zich onderscheidt van andere bedrijven in uw branche. In de hotelbranche bijvoorbeeld, geeft 75 procent van reizigers aan vooraf meerdere website te bezoeken in hun zoektocht naar een geschikt hotel. De rondom indruk van het hotel blijft hangen bij de bezoeker, omdat het hotel zich hiermee onderscheid van andere hotels.

Hogere klanttevredenheid

Uit verschillende onderzoeken van onder andere hotelgroepen en reacties van onze klanten, blijkt dat bezoekers een virtuele rondleiding een zeer welkome aanvulling vinden op een website. De rondom indruk zorgt voor een positieve beleving en daardoor voor meer klanttevredenheid.

Snel terugverdiend

In veel gevallen heeft u de investering van de virtuele rondleiding binnen een maand terugverdiend. Daarnaast blijft de virtuele rondleiding jaren lang, 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn meerwaarde behouden.

Hogere omzet

Uit onderzoek van de Carlson Groep is gebleken dat hotels met een virtuele rondleiding een hogere omzet kunnen behalen. Gemiddeld is een omzetstijging van 135 procent behaald, ten opzichte van hotels zonder een virtuele rondleiding.

Langere bezoekduur

Met een virtuele rondleiding verblijft de bezoeker langer op uw website. De rondom interactieve indruk zorgt voor een overweldigende indruk van uw locatie. De verblijfsduur op een website met een virtuele rondleiding is tot wel vijf keer langer dan op een website zonder een virtuele rondleiding.

Stijging klantbeleving

Een virtuele rondleiding verhoogt de beleving van de bezoeker. Bezoekers waarderen de rondom indruk die ze krijgen met een virtuele rondleiding. Het geeft hen het vertrouwen dat ze nodig hebben om bij u langs te komen, contact op te nemen, te boeken, reserveren of bestellen.

Meer vertrouwen

Het authentieke beeldmateriaal geeft een reëel rondom beeld van uw locatie. Het blijkt dat deze rondom indruk het vertrouwen verhoogt en de klant sneller motiveert een aankoopbeslissing te nemen of langs te komen.

Bekijk onze services

Virtuele rondleidingen

360º Productfotografie

Visualisaties