Je bekijkt nu Virtuele rondleiding – COVID-19

Virtuele rondleiding – COVID-19

Het COVID-19 virus heeft ervoor gezorgd dat basisscholen, middelbare scholen en universiteiten op een geheel nieuwe wijze nieuwe ouders en leerlingen moeten informeren over de school en de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Het reguliere open huis, de informatieavond en persoonlijke rondleidingen kunnen door het Coronavirus niet doorgaan en scholen moeten op zoek naar alternatieven. Vele van onze klanten merken vooral nu dat hun virtuele tour een perfect alternatief is en zetten de tour dan ook in tijdens hun online open huis. Ook de basisscholen kunnen ouders een goed beeld geven van de school en kunnen ouders virtueel rondleiden door het gebouw. Nu (nieuwe) ouders de basisschool niet mogen bezoeken kunnen deze ouders toch een virtuele 360° wandeling door de school van hun kind maken.

Wij hopen natuurlijk dat het Coronavirus de wereld snel zal verlaten en ook dan blijft de virtuele tour zijn meerwaarde behouden. Vele directeuren verwezen voor Corona (ook nu natuurlijk) actief naar de tour voorafgaand aan het daadwerkelijke gesprek met ouders op school. Met de in de 360 graden tour opgenomen informatie en het overtuigende rondom beeld komen de ouders goed voorbereid op school. Directeuren merken dat ze geheel andere gesprekken hebben als ouders de virtuele tour vooraf goed hebben bekeken. Ook middelbare scholen en universiteiten kunnen 24/7 hun toekomstige leerlingen virtueel rondleiden en met de in de tour opgenomen call to actions kunnen er maar zo aanmeldingen binnenkomen via de virtuele tour.

Wees er snel bij en neem contact met ons op! Wij maken graag een afspraak zodat wij samen met u virtueel kunnen laten zien wat u in huis heeft!

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.​

+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!