Je bekijkt nu De lente komt eraan!

De lente komt eraan!

Het weer is nu nog even niet zo charmant voor het vastleggen van een mooie 360° tour van uw school. De lente komt eraan en voor je het weet zijn de omstandigheden perfect voor een 360° virtuele school presentatie waar u jaren mee verder kunt!

Periview ontwikkeld virtuele tours voor het onderwijs en met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het vastleggen van een sprekende virtuele tour waarmee u nieuwe ouders bereikt en bestaande ouders belangrijke informatie kunt geven. In de hoge resolutie beelden kunt u informatie geven over uw kernwaarden, visie en de toegepaste methodes. Ouders en leerlingen kunnen met een virtuele tour thuis en in hun eigen tijd virtueel door de school wandelen en krijgen een perfect beeld van uw unieke verhaal en identiteit.

Een 360° tour kan kinderen met b.v. autisme en adhd helpen bij het eerste echte bezoek aan de school. De nieuwe omgeving en het ongewisse kan zorgen voor veel onrust. De kinderen kunnen samen met hun ouders thuis alvast rondkijken en de tour kan dan een positieve bijdrage hebben aan het eerste bezoek aan de school.

Vele scholen verwijzen actief naar de tour voorafgaand aan het echte gesprek met de ouders in de school. De nieuwe ouders vinden antwoord op vele vragen en krijgen een perfect beeld van de school en komen zo goed voorbereid naar het gesprek. Wij horen dan ook regelmatig dat ouders voor een school hebben gekozen na het bekijken van de virtuele tour.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele 360 graden tour voor uw school neem dan contact met ons op! Wij maken graag een keer een afspraak om de vele mogelijkheden samen met u te bespreken.

Neem contact met ons op!


+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele tour van uw school? Neem dan contact met ons op!