Uw winkel geopend ook als u gesloten bent!

Nu er steeds meer webwinkels bijkomen wilt u zich als detaillist graag blijven onderscheiden van de onpersoonlijke online verkoop. Uw winkel is een plek waar de klanten de producten kunnen voelen, proberen en aanpassen. Uw persoonlijke advies en kennis is voor vele klanten de reden dat ze nog steeds uw winkel bezoeken en niet online bestellen.

Met een 360° virtuele tour geeft u uw website bezoekers een perfect uitnodigend beeld van uw winkel en kan potentiële klanten motiveren uw zaak te bezoeken. Daarnaast is de tour een perfect “mond op mond reclame” hulpmiddel! Uw klanten kunnen vrienden en bekenden virtueel met 1 been in uw zaak zetten met een virtuele tour. Ook als u een webwinkel heeft zien uw webwinkelklanten dat het de moeite waard is uw winkel eens te bezoeken!

Recente opdrachten

Juwelier Koelink - Enschede
MB Optiek - Almelo
Poelier Ten Velde - Almelo
Tuxer Sporthaus - Tux

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele tour van uw winkel? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.​


+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!