Laat 360° zien wat uw museum of theater in huis heeft!

Met een virtuele 360 graden tour geeft u uw online bezoekers een perfect beeld van uw museum of theater. Musea kunnen online worden bezocht en de hoge resolutie beelden geven een reëel uitnodigend beeld van uw collectie, de verschillende zalen en uw horeca.

Vele theaters verhuren hun zalen en ruimtes voor feesten en partijen en zakelijke evenementen. De virtuele tour kan potentiële huurders online al helpen bij het maken van hun keuze. Wij horen ook regelmatig van klanten dat de tour een positieve invloed heeft op het sales/verhuurtraject. Ook als u gesloten bent zoals nu tijdens de Corona crisis kunt u virtueel laten zien wat u in huis heeft!

Recente opdrachten

Rijksmuseum Twenthe
De Museumfabriek
Schouwburg Hengelo
Stadstheater De Bond

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele tour van uw museum of theater? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.


+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele tour voor uw museum of theater? Neem dan contact met ons op!