Je bekijkt nu Virtuele IC afdeling

Virtuele IC afdeling

Periview is trots op onze recent ontwikkelde virtuele tour van de Intensive Care afdeling van het MST in Enschede.

Deze tour is speciaal ontwikkeld met de bedoeling om patiënten en hun familieleden meer informatie te geven over de behandeling die de patiënt ontvangt tijdens een ic opname.

In deze tour is belangrijke patiënten informatie in 360° beelden opgenomen en dit geeft een goed beeld van de vele mogelijkheden van een virtuele tour. De tour staat 24/7 ter beschikking en beantwoordt vaak de vele vragen die familieleden hebben bij een ic opname.

De tour kan gemakkelijk opgenomen worden met een qr-code op de afdeling en in de ic kamer. De directe links achter de qr-code geven informatie over de apparatuur waaraan een ic patiënt is aangesloten. De tour is snel aan te passen en actueel te houden, waardoor het een vervanger is van de traditionele folder en beter is voor het milieu omdat het papier bespaart.

De virtuele tour is ook een perfect middel om de route naar de afdeling te vinden in het ziekenhuis.

Klik hier voor een directe link naar een 360° beeld van de IC kamer met opgenomen belangrijke informatie.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op! Wij komen graag langs om de vele mogelijkheden en grote meerwaarde van de virtuele tour samen met u te bespreken.

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een virtuele tour van uw ziekenhuis? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.


+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!