Geef uw doelgroep een overweldigend realistisch 360° beeld van uw locatie!

Periview is specialist in het ontwikkelen van hoge resolutie interactieve 360 graden virtuele rondleidingen. Met onze jarenlange ervaring, ontwikkelen wij virtuele rondleidingen die geheel aansluiten op de huisstijl van onze klanten. Onze virtuele rondleidingen zijn toegankelijk op computers en alle gangbare mobiele apparaten.  Wij ontwikkelen virtuele rondleidingen voor het onderwijs, hotels, detailhandel, musea, toerisme, showrooms, mkb, zorg en industrie.

Informatieve hotspots geven uw bezoeker belangrijke informatie in de virtuele tour
Uw bedrijf komt tot leven met geïntegreerde video's in de virtuele tour.

Onderwijs

Ouders en toekomstige leerlingen krijgen een perfect beeld van uw school met een virtueel open huis.

Hotels

Genereer meer boekingen met een uniek, rondom, uitnodigend beeld van uw hotel, restaurant of camping.

Showrooms

Geef uw (potentiële) klanten een uitnodigend 360° beeld van uw showroom.

Zorg

Een goede indruk is een zorg minder met een geruststellende indruk van uw zorginstelling.

Recente opdracht

Kartbaan Oldenzaal

Voor Kartbaan Oldenzaal heeft Periview recent een virtuele tour ontwikkeld die en perfect beeld geeft van de kartbaan die een begrip is in Nederland. In de 360 graden tour krijgt men ook informatie over de verschillende arrangementen en en verhuurmogelijkheden. Wilt u ook een keer racen in Oldenzaal bezoek dan vooral een keer deze unieke kartbaan!Onze virtuele rondleidingen zijn te bewonderen met een VR bril!

De VR hype van jaren geleden is een volwassen fase ingegaan. Onze 360° virtuele tours zijn te bewonderen met een VR bril! Het geeft een extra dimensie aan een virtuele 360° tour van uw school, bedrijf, hotel of showroom. Ideaal tijdens beurzen en open dagen maar ook onderweg tijdens gesprekken met klanten. Bent u benieuwd over de mogelijkheden van een VR tour van uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.​

+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!