Geef uw doelgroep een overweldigend realistisch 360° beeld van uw locatie!

Periview is specialist in het ontwikkelen van hoge resolutie interactieve 360 graden virtuele rondleidingen. Met onze jarenlange ervaring, ontwikkelen wij virtuele rondleidingen die geheel aansluiten op de huisstijl van onze klanten. Onze virtuele rondleidingen zijn toegankelijk op computers en alle gangbare mobiele apparaten.  Wij ontwikkelen virtuele rondleidingen voor het onderwijs, hotels, detailhandel, musea, toerisme, showrooms, mkb, zorg en industrie.

Informatieve hotspots geven uw bezoeker belangrijke informatie in de virtuele tour
Uw bedrijf komt tot leven met geïntegreerde video's in de virtuele tour.

Onderwijs

Ouders en toekomstige leerlingen krijgen een perfect beeld van uw school met een virtueel open huis.

Hotels

Genereer meer boekingen met een uniek, rondom, uitnodigend beeld van uw hotel, restaurant of camping.

Showrooms

Geef uw (potentiële) klanten een uitnodigend 360° beeld van uw showroom.

Zorg

Een goede indruk is een zorg minder met een geruststellende indruk van uw zorginstelling.

Recente opdracht

TechMed Centre

Voor het TechMed Centre van de Universiteit Twente heeft Periview recent een virtuele 360° tour ontwikkeld. Met de virtuele tour krijgt de bezoeker een perfecte indruk van het gebouw en de vele faciliteiten zoals onderzoekslaboratoria, preklinische proeftuinen en gesimuleerde ziekenhuisomgevingen. Studenten kunnen hier volop werken en oefenen met de laatste vernieuwende technieken waar dat in vele ziekenhuizen vaak moeilijk is.

Onze virtuele rondleidingen zijn te bewonderen met een VR bril!

De VR hype van jaren geleden is een volwassen fase ingegaan. Onze 360° virtuele tours zijn te bewonderen met een VR bril! Het geeft een extra dimensie aan een virtuele 360° tour van uw school, bedrijf, hotel of showroom. Ideaal tijdens beurzen en open dagen maar ook onderweg tijdens gesprekken met klanten. Bent u benieuwd over de mogelijkheden van een VR tour van uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Open huis en rondleidingen

Virtuele rondleidingen

Het Coronavirus heeft de hele wereld op de kop gezet en bedrijven en onderwijsinstellingen moeten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe manieren om klanten en toekomstige leerlingen en ouders een goed beeld te geven van hun bedrijf, school, basisschool, middelbare school en universiteit. Met een virtuele 360 tour van Periview geeft u uw klanten, relaties, toekomstige leerlingen en ouders een perfect beeld van uw locatie. Met de in de tour opgenomen informatieve hotspots kunt u informatie aan de bezoeker geven in de vorm van tekst, video, afbeeldingen, links en documenten.

Een virtueel 360 graden open huis kunt u 24/7 inzetten en uw bezoekers kunnen in hun eigen tijd of tijdens online evenementen uw locatie virtueel bezoeken en vinden de juiste informatie op de juiste plek. Nu nieuwe ouders de basisschool niet eens kunnen bezoeken biedt een virtuele tour nieuwe mogelijkheden en krijgen de ouders toch een goede indruk van het gebouw en de sfeer in de school. Met de opgenomen informatie is de virtuele tour dan ook een perfect alternatief voor de reguliere rondleidingen door de school. 

Neem contact met ons op!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wij komen ook graag een keer bij u op de koffie om de vele mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Oldenzaal.​

+31 (0)541 850 909

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!